Nytt brukernavn

Med Identity Safe kan du legge til påloggingsinformasjon manuelt for et nettsted i vinduet Rediger påloggingsinfo. Du kan bruke alternativet Opprett ny påloggingsinfo i vinduet Rediger påloggingsinfo når du vil legge til påloggingsinformasjon manuelt.

Hvis du vil lagre påloggingsinformasjon for et nettsted, skriver du inn URLen til nettstedet du vil bruke påloggingsinformasjonen på, i dialogboksen Ny pålogging.

Pass på at du legger til http:// foran navnet på nettstedet.

URL-adressen https:// vises som standard i dialogboksen Ny påloggingsinformasjon. Du kan slette denne adressen, og så legge til en adresse du vil bruke.

Når du har skrevet inn URLen, ber Identity Safe deg om å oppgi brukernavn og passord for påloggingen. Du kan ikke legge inn påloggingsinformasjon manuelt uten å oppgi et brukernavn. Hvis du ikke oppgir et brukernavn, lagrer ikke Identity Safe URLen eller påloggingsnavnet.

Redigere eller slette pålogginger

Lagre påloggingsinfo

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71853477_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013