Tilbakestille nettbasert hvelv

Norton Identity Safe kan brukes til å tilbakestille Identity Safe-passordet hvis du glemmer det når du bruker påloggingsinformasjonen for din Norton Account. Hvis du tilbakestiller Identity Safe, mister du alle lagrede Identity Safe-data, som påloggingsinformasjon, kort og merknader. Hvis du skulle glemme passordet for Identity Safe, kan du ikke gjenopprette det. Alle data vil være tapt, og du kan bare tilbakestille Identity Safe.

Hvis du skulle glemme passordet for Identity Safe, kan du ikke gjenopprette det. Du kan bare tilbakestille Identity Safe og lagre alle dataene på nytt.

Du finner følgende alternativer i vinduet Tilbakestille nettbasert hvelv :

E-postadresse

Her kan du angi e-postadressen som er tilknyttet din Norton Account.

Passord

Her kan du angi et passord for din nye Norton Account.

Tilbakestill

Brukes til å tilbakestille skyhvelvet som er tilknyttet din Norton-konto.

Norton Identity Safe lar deg skrive inn feil passord tre ganger. Hvis du ikke lykkes, får du muligheten til å tilbakestille Identity Safe. Hvis du tilbakestiller Identity Safe, mister du alle lagrede Identity Safe-data, som påloggingsinformasjon, kort og merknader. Hvis du skulle glemme passordet for Identity Safe, kan du ikke gjenopprette det. Alle data vil være tapt, og du kan bare tilbakestille Identity Safe.

Om Norton Identity Safe Cloud Vault

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71682558_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013