Tilbakestille nettbasert hvelv

Norton Identity Safe kan brukes til å tilbakestille Identity Safe-passordet hvis du glemmer det når du bruker påloggingsinformasjonen for din Norton Account. Hvis du tilbakestiller Identity Safe, mister du alle lagrede Identity Safe-data, som påloggingsinformasjon, kort og merknader. Hvis du skulle glemme passordet for Identity Safe, kan du ikke gjenopprette det. Alle data vil være tapt, og du kan bare tilbakestille Identity Safe.

Hvis du skulle glemme passordet for Identity Safe, kan du ikke gjenopprette det. Du kan bare tilbakestille Identity Safe og lagre alle dataene på nytt.

Du finner følgende alternativer i vinduet Tilbakestille nettbasert hvelv :

Tilbakestill Identity Safe

Brukes til å tilbakestille Identity Safe-passordet.

Hvis du glemmer passordet, kan du kontrollere passordhintet som du oppga da du konfigurerte Identity Safe.

Avbryt

Lukker vinduet og går tilbake til vinduet Lås opp nettbasert hvelv.

Norton Identity Safe lar deg skrive inn feil passord tre ganger. Hvis du ikke lykkes, får du muligheten til å tilbakestille Identity Safe. Hvis du tilbakestiller Identity Safe, mister du alle lagrede Identity Safe-data, som påloggingsinformasjon, kort og merknader. Hvis du skulle glemme passordet for Identity Safe, kan du ikke gjenopprette det. Alle data vil være tapt, og du kan bare tilbakestille Identity Safe.

Om Norton Identity Safe Cloud Vault

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.