Forsiktig

Symantec har analysert denne siden, og avgjort at den inneholder handlerisikoer. Fordi det ikke er trygt å besøke området, bør du ikke bruke det.

Det kan hende at området inneholder datamaskintrusler, identitetstrusler og irritasjonsmomenter. Eksempler på datamaskintrusler og identitetstrusler er virus, trojanere og ormer. Eksempler på irritasjonsmomenter er popup-vinduer, hacker-verktøy, vitseprogrammer, sporingsprogrammer, villedende programmer og uønskede programmer. Disse truslene kan angripe datamaskinen og installere skadelig kode på systemet uten din tillatelse. Du kan se antall datamaskintrusler, identitetstrusler og irritasjonsmomenter i popup-vinduet.

Symantec anbefaler at du ikke besøker siden.

Du kan bruke alternativet Full rapport hvis du ønsker mer informasjon om dette nettstedet. Du kan også bruke denne koblingen til å gi tilbakemelding angående dette nettstedet, og hvis du vil lese brukeranmeldelser fra andre Norton-kunder.

Om beskyttelse på Internett

Søke på nettet ved hjelp av Norton Safe Search

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71682552_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013