Bedragersk område

Nettstedet du befinner deg på, er et kjent svindelnettsted. Symantec har analysert nettstedet og konkludert med at dette er et svindelnettsted eller utgjør en annen risiko. Som en forholdsregel mot kriminell virksomhet, anbefaler Symantec at du lar være å besøke dette området.

Hvis du mener denne siden har blitt feilevaluert, kan du melde fra til Symantec, som vil analysere den nærmere. Du kan sende inn nettstedet til vurdering. Klikk på Rapporter webområdeNorton-verktøylinjen hvis du ønsker å rapportere nettstedet.

Du kan bruke alternativet Full rapport hvis du ønsker mer informasjon om dette nettstedet. Du kan også bruke denne koblingen til å gi tilbakemelding angående dette nettstedet, og hvis du vil lese brukeranmeldelser fra andre Norton-kunder.

Om beskyttelse på Internett

Søke på nettet ved hjelp av Norton Safe Search

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71682549_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013