Passordsikkerhet

Du kan også bruke Passordsikkerhet når du vil gjøre følgende:

• Endre Identity Safe-passordet.

• Konfigurere sikkerhetsnivå for bruk av Identity Safe-passordet.

Passord for Identity Safe

Endre passord for Identity Safe og lage et nytt passordhint.

Passordsikkerhet

Angir sikkerhetsnivå for Identity Safe-passordet.

Identity Safe har tre sikkerhetsnivåer for å beskytte Identity Safe-passordet. Velg ett av disse alternativene:

• Be om passord for Identity Safe ved begynnelsen av hver påloggingsøkt

Du vil bli bedt om passordet for Identity Safe første gang du åpner Identity Safe.

Symantec anbefaler at du bruker dette alternativet for å gjøre påloggingsinformasjonen sikrere.

• Be om mitt passord før påloggingsinformasjonen fylles ut

Du vil bli bedt om å oppgi passordet for Identity Safe ved alle pålogginger på Internett før påloggingsinfoen fylles ut automatisk.

Du kan angi at passordet for Identity Safe må oppgis for visse pålogginger før de fylles ut automatisk.

• Logg automatisk av Identity Safe hvis datamaskinen er inaktiv i:

Du logges automatisk av Identity Safe når datamaskinen har vært inaktiv for en angitt tidsperiode. Du kan angi lengden på inaktivitetsperioden før tidsavbrudd aktiveres til 15, 30 eller 45 minutter.

Dette alternativet er nyttig hvis du ofte er i områder hvor andre har tilgang til datamaskinen din.

• Be om passord ved gjenopptagelse etter hvilemodus

Du vil bli bedt om passordet for Identity Safe når systemet går ut av hvilemodus.

Dette alternativet forhindrer misbruk av Identity Safe-data ved å bekrefte Identity Safe-passordet hver gang systemet går ut av hvilemodus.

Du blir bedt om å oppgi Identity Safe-passordet hvis du har logget på Identity Safe-hvelvet mens systemet gikk i hvilemodus.

Du må bekrefte Identity Safe-passordet hver gang du endrer sikkerhetsnivået til profilen til en innstilling som er mindre sikker enn gjeldende nivå.

Om sikkerhetsinnstillinger

Legge til lommebok.

Redigere eller slette pålogginger

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71682543_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013