Brukernavn

Når du legger til påloggingsinformasjon manuelt, kan du skrive inn brukernavnet selv. Bruk boksen Angi nytt brukernavn til å skrive inn brukernavnet.

Du kan stille inn passord for påloggingsinformasjonen du la til i feltet Passord, i delen Detaljer. Påloggingsdetaljene vises kun i delen Detaljer etter at du har valgt en pålogging fra delen Pålogginger.

Du kan også endre brukernavnet tilknyttet påloggingene du har lagret. Klikk på alternativet Endre ved siden av Brukernavn. Dette finner du i delen Detaljer i vinduet Redigere påloggingsinfo.

I tillegg til å endre brukernavn, er det også mulig å endre passord i vinduet Redigere påloggingsinfo.

Redigere eller slette pålogginger

Lagre påloggingsinfo

Om påloggingsinformasjon

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Løsningen gjorde det enklere å håndtere problemet.

Ja Nei

Hjelp oss med å forbedre denne løsningen.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre denne tjenesten.

Hva vil du gjøre nå?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71682534_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013