Brukernavn

Når du legger til påloggingsinformasjon manuelt, kan du skrive inn brukernavnet selv. Bruk boksen Angi nytt brukernavn til å skrive inn brukernavnet.

Du kan stille inn passord for påloggingsinformasjonen du la til i feltet Passord, i delen Detaljer. Påloggingsdetaljene vises kun i delen Detaljer etter at du har valgt en pålogging fra delen Pålogginger.

Du kan også endre brukernavnet tilknyttet påloggingene du har lagret. Klikk på alternativet Endre ved siden av Brukernavn. Dette finner du i delen Detaljer i vinduet Redigere påloggingsinfo.

I tillegg til å endre brukernavn, er det også mulig å endre passord i vinduet Redigere påloggingsinfo.

Redigere eller slette pålogginger

Lagre påloggingsinfo

Om påloggingsinformasjon

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71682534_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013