Ny mappe

Du kan opprette mapper, og gruppere all lagret påloggingsinfo til nettsteder i disse mappene. Du kan bruke boksen Skriv inn nytt mappenavn for å skrive inn et mappenavn etter eget ønske.

Du kan også opprette en ny mappe ved hjelp av alternativet Lagre, som du finner øverst på nettstedet. Når du har klikket på Lagre, vises dialogboksen Lagre påloggingsinformasjon for webområde. Hvis du vil opprette en mappe, bør du oppgi et mappenavn i rullegardinlisten Mappe. Mappen du oppretter, vises i vinduet Redigere påloggingsinfo.

Du kan også gi mappen et nytt navn på et senere tidspunkt. Når du klikker på et mappenavn under ruten Påloggingsinformasjon, vises boksen Mappenavn til høyre for vinduet Redigere påloggingsinfo. Du kan bruke dette alternativet til å angi et nytt navn på mappen. Benytt alternativet Bruk til å lagre det nye navnet.

Mappenavn kan ikke inneholde følgende tegn: \ / : & * ? " < > [ ].

Du kan se mappene du har opprettet, i menyen Identity SafeNorton-verktøylinjen.

Redigere eller slette pålogginger

Lagre påloggingsinfo

Om påloggingsinformasjon

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71682531_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013