Rediger identitetskort

Med Rediger identitetskort kan du administrere alle personlige opplysninger på ett sted. Personlige opplysninger omfatter navn, fødselsdato, e-postadresse og kredittkortinformasjon.

Du kan bruke opplysningene du lagrer i kortene, til å gjøre følgende:

• Fylle ut skjemaer.

• Oppgi sensitive opplysninger uten å måtte skrive det når du er på Internett.

Ved å tilby disse mulighetene til å angi informasjon uten å skrive det inn selv, beskytter Identity Safe mot tasteloggere som stjeler og misbruker andres identitet.

Noen nettsteder har skjemaer med felt til kredittkortopplysninger eller andre personlige opplysninger. Du kan gå til menyen Hvelv åpentNorton-verktøylinjen og velge alternativet Påloggingsassistent hvis du vil fylle ut kortene du har opprettet, automatisk. Du kan velge et kort fra rullegardinlisten som vises når du velger Påloggingsassistent, og bruke det til å fylle ut skjemaer automatisk.

Du kan legge til, vise, redigere og kopiere detaljene på kort du har lagret. Du kan slette et kort når du ikke trenger det mer.

Du får følgende alternativer:

Legg til kort

Her kan du lage et nytt Identity Safe-kort.

Du kan selv velge kortets navn. Om du ikke oppgir et navn for kortet, vil Identity Safe alltid opprette et kortnavn.

Lås opp

Med denne funksjonen kan du låse opp passordbeskyttede kort.

Identity Safe tilbyr ekstra sikkerhet for kortet ditt. Du kan ikke redigere, kopiere, slette eller vise oppsummeringen av kortet med mindre du oppgir passordet.

Dette alternativet vises kun dersom du velger alternativet Passordbeskyttelse når du oppretter et nytt Identity Safe-kort. Når du klikker på alternativet Lås opp, vises vinduet Bekreft Identity Safe-passord. Du må oppgi Identity Safe-passordet for lagringsplassen du er logget på, for å kunne se kortdetaljene.

Rediger kort

Med denne funksjonen kan du redigere det valgte kortet.

Du kan velge blant kortene som er tilgjengelige til venstre i vinduet Identitetskort.

Rull opp eller ned for å vise listen over kort du har laget.

Kopier kort

Her kan du kopiere opplysninger på kort som allerede finnes.

Du kan bla gjennom kortlisten og velge et kort du ønsker å kopiere.

Identity Safe gir automatisk det nye kortet navnet Nytt kort, etterfulgt av neste ledige nummer. Hvis det siste kortet du opprettet var Nytt kort 4, gir for eksempel Identity Safe det kopierte kortet navnet Nytt kort 5.

Du kan eventuelt selv velge kortets navn.

Slett kort

Med denne funksjonen kan du slette eksisterende kort.

Identity Safe fjerner kortet permanent fra kortlisten.

Når du er på et nettsted som bruker skjemaer, kan du bruke menylinjen Trenger du hjelp under Norton-verktøylinjen hvis du vil bruke identitetskort. Du kan velge ønsket kort fra listen over kort du har lagret. Du kan også klikke på Påloggingsassistent for å velge kortet du vil fylle ut skjemaet på nettstedet med.

Fra det valgte kortet kan du også kopiere og redigere de obligatoriske feltene i vinduet Påloggingsassistent. Som standard skjules viktig informasjon som passord, kredittkortnummer og fødselsnummer. Du må velge Vis for å vise og kopiere informasjonen.

Symantec anbefaler at du sletter all informasjon som er kopiert fra kortene, ved å velge Tøm utklippstavle.

Legge til lommebok.

Om Lommebok

Om surfeinnstillinger

Om sikkerhetsinnstillinger

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71682528_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013