Bekreft passordet for Identity Safe

Hvis du endrer standardinnstillingene eller utfører enkelte aktiviteter, kan du måtte oppgi Identity Safe-passordet før du fortsetter. I så fall blir du bedt om å oppgi Identity Safe-passordet til hvelvet du er logget på.

Bruk tekstfeltet Oppgi passord i vinduet Bekreft passordet for Identity Safe til å angi Identity Safe-passordet for det gjeldende hvelvet. Hvis du klikker på Vis passordhint, får du opp hintet du lagret for passordet.

Her er noen av situasjonene der du må oppgi Identity Safe-passordet:

• Før en pålogging fylles ut.

• Når du vil låse opp et identitetskort som er passordbeskyttet.

• Når datamaskinen er inaktiv så lenge som du har oppgitt.

• Når du vil vise eller endre passordet i vinduet Rediger påloggingsinfo.

• Når du endrer sikkerhetsnivået til Identity Safe-passordet fra et høyere nivå til et lavere nivå i vinduet Passordsikkerhet.

Opprette Norton Identity Safe Cloud Vault

Om Norton Identity Safe Cloud Vault

Tilgang til Norton Identity Safe Cloud Vault

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Løsningen gjorde det enklere å håndtere problemet.

Ja Nei

Hjelp oss med å forbedre denne løsningen.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre denne tjenesten.

Hva vil du gjøre nå?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71682525_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013