Feilmeldingen «En nettverksfeil forhindrer tilgang til Norton-kontoen ...» vises når jeg logger på det nettbaserte hvelvet til Identity Safe i Norton

Gå inn på Status for Norton-tjenester-siden for å kontrollere om problemet du har, har tilknytning til et kjent systemproblem eller -avbrudd.

Dette problemet oppstår som regel grunnet midlertidige problemer med Internett-forbindelsen. Problemer med nettverket kan også oppstå hvis datamaskinen går inn i dvalemodus. For å løse dette problemet, kontrollerer du Internett-tilkoblingen og så prøver du å logge deg på nettstedet til Norton-kontoen.

TRINN 1

Kontroller Internett-tilkoblingen

1. Start nettleseren.

2. Forsøk å koble til følgende nettsted:

http://www.symantec.com/no/no/index.jsp

3. Hvis du kan koble til nettstedet, går du til trinn 2.

Hvis du ikke kan koble deg til Internett, tar du kontakt med Internett-leverandøren din.

TRINN 2

Kontroller tilgangen til Norton-kontoen din

• Logg på Norton.

Hvis du ikke kan logge på Norton-kontoen på nettet, starter du datamaskinen på nytt og prøver på nytt fra Norton.

Hvis du likevel ikke kan logge på Norton-kontoen. Vent en times tid og prøver å logge på fra Norton.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71553250_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/09/2017