Feil: «8505,129»

Du løser dette problemet ved å starte datamaskinen på nytt. Hvis du fortsetter å motta denne feilmeldingen, så må du sjekke proxy-innstillingene for nettverk og kjøre et avansert søk etter potensielt uønskede applikasjoner med Norton Power Eraser.

TRINN 1

Kontrollere proxy-innstillinger for nettverk

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

inetcpl.cpl

Egenskaper for Internett -vinduet kjøres på datamaskinen.

3. I kategorien Tilkoblinger klikker du på LAN-innstillinger.

4. Pass på at ingen av avkryssningsrutene er markert i dialogboksen Innstillinger for lokalnett (LAN) under Proxy-server.

5. Hvis du finner markeringer under Proxy-server, fjerner du markeringene og velger Oppdag innstillinger automatisk.

Ukjent adresse for proxy-server kan indikere potensielle trusler eller uønskede applikasjoner. Du må kjøre et avansert søk av datamaskinen med Norton Power Eraser.

6. Klikk på OK.

7. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

Gå til trinn 2 dersom problemet vedvarer.

TRINN 2

Kjør Norton Power Eraser - Søk etter uønskede programmer

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Klikk på Lagre.

3. Velg å lagre filen på skrivebordet, og klikk deretter på Lagre.

4. Du kjører Norton Power Eraser ved å dobbeltklikke på NPE.exe -filen.

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

5. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

6. I Norton Power Eraser -vinduet, klikker du på ikonet for Søk etter uønskede programmer.

Når Norton Power Eraser har fullført søket, vises søkeresultatene i vinduet Søk etter uønskede programmer fullført.

7. I vinduet Søk etter uønskede programmer fullført klikker du på Avinstaller ved siden av uønsket program eller verktøylinje.

8. Følg instruksjonene på skjermen.

9. Start datamaskinen på nytt når avinstalleringen er ferdig.

Hvis dette problemet vedvarer, så sjekker du etter uønskede verktøylinjer som vanligvis leveres sammen med visse gratisprogrammer du kan ha installert på datamaskinen. Les Fjerning av uønskede verktøylinjer fra datamaskinen for å lære mer om fjerning av denne typen nettleserkaprere.

Hva hvis dette ikke fungerte?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71552856_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/11/2018