Er datamaskinen min beskyttet?

Kontroller statusen til Norton-produktet

• Påse at Norton-sikkerhetsproduktet beskytter datamaskinen din ved å kontrollere sikkerhetsstatusen til Norton-produktet. Åpne Norton-produktet og se om sikkerhetsstatusen viser Sikker eller Beskyttet.

Du kan også kontrollere abonnementsstatusen for å forsikre deg om at abonnementet er oppdatert og ikke er i ferd med å utløpe. Hvis du ser «Aktiver nå» ved siden av abonnementsstatusen, har ikke Norton-produktet ditt blitt aktivert. Les Jeg vil aktivere Norton-produktet mitt.

Sørg for at Du er beskyttet vises på produktskjermen.

Bildene vi viser her av produktgrensesnittet, er av gjeldende versjon av Norton-produktene. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

Hva om Norton-produktets status ikke er Sikker eller Beskyttet?

• Hvis statusen til Norton-produktet ikke er grønn, eller hvis det ikke står Sikker eller Beskyttet, kan det hende du ser et varsel som har en kort beskrivelse av problemet og en Løs nå-knapp. I de fleste tilfeller, vil det å klikke på Løs nå-knappen automatisk løse problemet for deg.

Hvis problemet vedvarer, anbefaler vi at du avinstallerer Norton-produktet, og så installerer det på nytt.