Finn din produkt-PIN

PIN-koden til produktet er en unik nøkkel som hjelper deg å aktivere Norton-produktet. Du kan få PIN-koden til produktet fra tjenesteleverandøren som solgte deg Norton-produktet.

Hvis produktet ikke er aktivert, kan du bli bedt om å angi PIN-koden som en del av aktiveringen av produktet.

Hvor produktnøkkelen finnes, avhenger av tjenesteleverandøren du kjøpte produktet av. Du kan kontakte tjenesteleverandøren om du ikke finner PIN-koden til produktet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71429454_nsmac_sos_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 27/01/2017