Funksjonen Cross OS Undo brukes til å angre en tidligere reparasjonsøkt med Norton Power Eraser.

I noen tilfeller kan filene som infiserer datamaskinen, være Windows-filer som er nødvendige for å starte datamaskinen. Norton Power Eraser kan fremdeles oppdage og reparere en infisert Windows-fil. Men hvis en Windows-fil endres eller repareres, kan det gjøre at datamaskinen ikke kan startes.

Hvis du ikke kan starte datamaskinen etter å ha fjernet en trussel fra den med Norton Power Eraser, kan det hende du må angre reparasjonsøkten. Norton Power Eraser har en funksjon som heter Cross OS Undo, som du kan bruke til å angre en reparasjonsøkt ved å starte datamaskinen med et annet operativsystem.

Hvis datamaskinen din er installert med flere operativsystemer som er konfigurert for en felles omstart, kan du logge på datamaskinen din med det andre fungerende operativsystemet. Etterpå starter du Norton Power Eraser derfra for å bruke funksjonen Cross OS Undo.

Angre en tidligere reparasjonsøkt med funksjonen Cross OS Undo

1. Start datamaskinen med et annet operativsystem.

2. Bla deg frem til stedet der Norton Power Eraser er lagret, og dobbeltklikk filen NPE.exe for å starte programmet.

3. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

4. Klikk på Innstillinger øverst i høyre hjørne.

5. Merk av for å aktivere kontroll av flere oppstarter, og klikk deretter på OK.

6. Klikk på Angre forrige reparasjon.

Norton Power Eraser ser etter og viser alle reparasjonsøkter for gjeldende operativsystem og andre operativsystemer på datamaskinen.

7. Veg operativsystem og brukerkombinasjon fra listen.

8. Velg reparasjonsøkten du vil tilbakestille, og klikk på Neste.

Reparasjonsøktoppføringen for et annet operativsystem som ikke vil starte, viser operativsystemet som mål-OS.

9. Gjennomgå reparasjonene som ble gjort i den valgte reparasjonsøkten. Velg filene du vil gjenopprette, og klikk på Angre.

10. Hvis Norton Power Eraser ber deg om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Starte på nytt nå.

11. Norton Power Eraser viser filene som ble gjenopprettet. Klikk på Ferdig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71393252_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 02/08/2016