Endre hvor ofte enheten skal spores

Du kan når som helst endre hvor ofte enhetens plassering spores. Som standard er hyppigheten satt til én gang i timen. Du kan velge at det skal gjøres hver 3., 6., 12. eller 24. time.

Slik endrer du hvor ofte enheten skal spores

1. Logg deg på Norton Anti-Theft-nettstedet.

2. Klikk på navnet på enheten du vil endre sporingshyppighet for, i venstre panel under Mine enheter.

3. Velg hyppigheten du vil bruke for enheten, i rullegardinlisten Posisjoneringsfrekvens.

Om å håndtere enheter

Vise hvor enheten er

Oppdatere posisjonen til en enhet fra Norton Anti-Theft-nettstedet

Om Norton Anti-Theft-nettstedet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71355278_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013