Du finner ikke filer og sikkerhetskopisett når du prøver å gjenopprette dem fra Nortons sikre nettbaserte lager

Hvis du vil ha tilgang til filer eller sikkerhetskopisett fra Nortons lagring på Internett, må du gjenopprette filene med Norton

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

Gjenopprett filene fra det sikre nettbaserte lageret

1. Start Norton.

2. I hovedvinduet klikker du på Sikkerhetskopi, og deretter på Gjenopprett filer.

3. Klikk på Vis alle under Gjenopprett fra i vinduet Gjenopprett filer.

4. Klikk på oppdater-ikonet.

5. I Gjenopprett kilde velger du sikkerhetskopisettet du vil gjenopprette, og deretter klikker du på OK.

6. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

• Hvis du vil gjenopprette alle filene: Velg Gjenopprett alle filer og kategorier under Filer.

• Hvis du vil gjenopprette bestemte filer: Klikk på Bla etter filer og mapper og velg de filene. Klikk på OK.

7. Under Gjenopprett til velger du plasseringen hvor filene skal gjenopprettes.

Filene gjenopprettes til opprinnelig plassering som standard. Hvis du vil velge en annen plassering, så klikker du på Endre.

8. I Gjenopprett filer -vinduet, under Gjenopprett plassering velger du plasseringen og så klikker du på OK.

9. Klikk på Gjenopprett filer.

10. Følg instruksjonene på skjermen for å gjenopprette sikkerhetskopisettene.

Hvis du ikke kan laste ned filen, må du gjenopprette filene fra Norton-kontoen.

Gjenopprette filer fra Norton-kontoen

1. Logg på Norton.

2. Klikk på Sikkerhetskopiering øverst i vinduet.

3. Under Samlede sikkerhetskopier velger du sikkerhetskopien du ønsker å laste ned fra.

4. Bla gjennom mappene og klikk på filen du vil gjenopprette.

Du kan bare gjenopprette én fil om gangen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71344890_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/10/2017