Feilmelding: «Norton AntiVirus Auto-Protect kunne ikke laste søkemotoren. Kjør LiveUpdate ...» på Mac-en

Du retter dette problemet ved å avinstallere Norton-produktet ved hjelp av RemoveSymantecMacFiles-verktøyet og siden installere det på nytt.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle mapper og filer i mapper som er opprettet av installasjonsprogrammene til Norton. Du vil miste alle filene som finnes i disse mappene, inkludert alle filene som du har opprettet selv.

TRINN 1

Kjøre RemoveSymantecMacFiles

1. Last ned filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dobbeltklikk på RemoveSymantecMacFiles.zip -filen du lastet ned.

Filen pakkes ut.

3. Åpne RemoveSymantecMacFiles -mappen.

4. Dobbeltklikk på RemoveSymantecMacFiles.command -filen.

5. Skriv inn administrator-passordet, og trykk på enter.

Ingen tegn vil vises når du skriver inn passordet.

6. Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og -mapper, taster du 1.

7. Trykk på enter.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filene

8. Klikk på Avslutt terminalTerminal -menyen.

TRINN 2

Installer Norton

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Klikk på OK for å lagre og åpne Setup.zip-filen.

6. Dobbeltklikk på Nortons installasjonsprogram når nedlastingen er ferdig.

7. Klikk på Godta og Installer for å starte installasjonen.

8. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

9. Klikk på Fortsett når LiveUpdate er ferdig med å installere oppdateringer.

10. I vinduet som sier at installasjonen var vellykket, klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.