Kompatibilitet mellom Norton-produkter og Windows Beta-versjoner

En Beta-utgivelse av et operativsystem er utviklet for testing, men er ikke den fullførte versjonen. På grunn av stadige endringer gjort i Beta-utgivelser, kan vi ikke garantere noen form for funksjonalitet for noen av våre produkter med Beta-versjoner

Vi anbefaler ikke å installere noen Norton-produkter på en Beta-versjon av Windows under en Beta-fase. Microsoft kan gjøre endringer på Beta-versjonen flere ganger før den siste utgivelsen. Hvis Norton-produktet ikke er kompatibelt med endringene, kan du få feil når du starter det på nytt eller det kan hende du ikke kan starte Windows på nytt i det hele tatt

Vi kan heller ikke tilby støtte for produkter installert på Beta-operativsystemer eller programmer. Siden Windows Beta-versjoner fortsette å endres, støtter vi det ikke offisielt som operativsystem før det ferdige produktet er klart for utgivelse.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71210910_EndUserProfile_no_no
Sist endret: 06/10/2014