Feil: "Installasjonsprogrammet har oppdaget at en tidligere installering eller avinstallering er fullført, men krever at datamaskinen startes på nytt ..." når jeg installerer Norton Family

Denne feilen vises fordi det er en fil som må slettes i mappen for midlertidige filer i Windows. Windows sletter oftest filen når datamaskinen startes på nytt. Hvis du fremdeles får opp meldingen etter omstart av datamaskinen, går du til trinn 2.

TRINN 1

Start datamaskinen på nytt, og installer deretter Norton-produktet på nytt

1. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

2. Installer Norton-produktet på nytt.

• Hvis du ikke ser feilmeldingen, er problemet løst.

Fortsett installeringen.

• Hvis du får opp meldingen igjen, går du til trinn 2.

TRINN 2

Slett alle midlertidige filer

1. Avslutt alle programmer.

2. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

3. I dialogboksen Kjør skriver du følgende tekst:

%temp%

4. Klikk på OK.

Mappen med midlertidige filer for brukeren som er logget på, åpnes i Windows Utforsker.

5. På Rediger-menyen velger du Merk alt.

6. Klikk på Slett.

7. Hvis du blir spurt om å bekrefte, klikk på Ja.

Etter at du har slettet alle midlertidige Windows-filer, installerer du Norton-produktet på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71143453_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 26/11/2012