Søke på nettet ved hjelp av Norton Safe Search

Norton Safe Search er kun tilgjengelig for Windows.

Norton Safe Search forbedrer din søkeopplevelse på Internett. Det bruker Ask.com til å generere søkeresultater og tilbyr Norton-klassifisering for hvert av søkeresultatene.

Med Norton Safe Search får du den intelligente søk-mens-du-skriver-funksjonen, som viser søkeforslag når du har skrevet inn noen få bokstaver av søkebegrepet.

I tillegg har Norton Safe Search følgende funksjoner:

Nettleserfilter

Når du søker på Internett med Norton Safe Search, analyseres sikkerhetsnivået på nettstedene før søkeresultatene vises.

Du kan filtrere bort utrygge nettsteder fra søkeresultatene ved å velge alternativet Scanned Safe eller Norton Secured. Hvis du ikke ønsker å filtrere ut søkeresultatene, klikker du på Ingen filtre. Standardinnstillingen er at søkeresultatene ikke filtreres.

Slett søkelogg

Når du bruker Norton Safe Search kan du slette all data som er relatert til din søkeaktivitet, fra Ask.com-serveren. Funksjonen Privacy Safeguard i Norton Safe Search sletter søkedata som IP-adresse, brukeridentitet og øktidentifikator fra Ask.com-serveren.

Norton Safe Search-funksjonen er bare tilgjengelig i enkelte regioner, herunder Australia, Belgia, Brasil, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Italia, Japan, Nederland, Norge, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyskland og USA. Privacy Safeguard er kun tilgjengelig i USA, Storbritannia og Canada.

Du kan bruke Norton Safe Search selv om du har deaktivert Identity Safe.

Norton Safe Search støttes kun på nettleserne Internet Explorer, Firefox, og Chrome.

Slik søker du på nettet ved hjelp av Norton Safe Search:

1. Åpne nettleseren.

2. Skriv inn søkestrengen du ønsker å søke etter på Norton-verktøylinjen, i boksen Norton Safe Search

3. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Safe Search.

• Velg et søkeforslag som samsvarer med søket du ønsker fra popup-vinduet som vises.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71133104_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015