Rapportere feilevaluering av et webområde

En sjelden gang kan det hende at Beskyttelse mot nettfisking feilevaluerer et webområde. Du handler f.eks. kanskje regelmessig hos en nettbutikk som Beskyttelse mot nettfisking mener er bedragersk. Eller du kan besøke et webområde som du mener driver med nettfisking, men som beskyttelsen mot nettfisking ikke har rapportert bedragersk aktivitet for. I begge tilfeller kan du rapportere områdene til Symantec for nærmere gjennomgang.

Du må ha webområdet åpent i nettleseren når du rapporterer det til Symantec.

Slik rapporterer du feilevaluering av et mistenkelig webområde

1. Åpne nettleseren og gå til det mistenkelige webområdet.

2. Gå til Norton-verktøylinjen og klikk på Rapporter område under Norton-menyen.

3. I dialogboksen som vises sjekker du at adressen stemmer, og deretter klikker du på Send.

4. Klikk på Lukk i bekreftelsesdialogboksen.

Slik rapporterer du feilevaluering av et trygt webområde

1. Åpne nettleseren og gå til det trygge webområdet.

2. Gå til Norton-verktøylinjen og klikk på Rapporter område under Norton-menyen.

3. I dialogboksen som vises sjekker du at adressen stemmer, og deretter klikker du på Send.

4. Klikk på Lukk i bekreftelsesdialogboksen.

Om Beskyttelse mot nettfisking

Gå til Identity Safe-innstillingene fra Norton-verktøylinjen

Om Norton-verktøylinjen

Åpne menyen Hvelv åpent / Hvelv lukket

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71133102_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 28/07/2012