Gå til Identity Safe-innstillingene fra Norton-verktøylinjen

Når du installerer Norton Identity Safe, legges Norton-verktøylinjen til i nettleserne Internet Explorer, Firefox og Chrome. I menyen Hvelv åpentNorton-verktøylinjen finner du hurtigkoblinger til alternativene under Identity Safe.

Slik går du til Identity Safe-innstillingene fra Norton-menyen

1. Start nettleseren.

2. Velg ett av følgende fra Norton-verktøylinjen på Norton-menyen:

Om Norton Identity Safe

Viser vinduet Om Norton Identity Safe.

Du kan oppdatere Identity Safe-produktet ved hjelp av koblingen Se etter nye oppdateringer i vinduet Om Norton Identity Safe.

Du kan også vise Symantecs lisenspolicy i vinduet Om Norton Identity Safe.

Produktomvisning

Gir deg en rask omvisning i Norton Identity Safe. Du kan velge Neste for å se de ulike funksjonene i Norton Identity Safe som hjelper deg å forstå produktet.

Rapporter webområde

Her kan du sende inn en rapport til Symantec om gjeldende evaluering av nettfisking.

Minimer verktøylinjen

Minimerer Norton-verktøylinjen.

Når du merker av for dette alternativet, forsvinner teksten Identity Safe og Safe Web, og bare Identity Safe- og Safe Web-indikatorene forblir der.

I tillegg reduseres skriftstørrelsen i Norton Safe Search-feltet.

Alternativet Minimer verktøylinjen vises kun i Internet Explorer.

Innstillinger

Åpner vinduet Surfealternativer.

Konfigurer nettverks-proxy

Åpner vinduet Proxy-innstillinger for nettverket.

Når du bruker proxy-server til å koble deg til Internett, må du angi proxy-serverens opplysninger.

I vinduet Proxy-innstillinger for nettverk kan du angi automatiske konfigureringsinnstillinger, proxy-innstillinger og innstillinger for proxy-servergodkjenning. Med proxy-innstillinger for nettverket kan du koble til Internett mens du f.eks. aktiverer produktet, eller hvis du trenger tilgang til støttealternativene.

Hjelp

Gir deg tilgang til hjelpesiden på Norton-menyen.

Om Norton-verktøylinjen

Skjule og vise Norton-verktøylinjen

Åpne menyen Hvelv åpent / Hvelv lukket

Rapportere feilevaluering av et webområde

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71133098_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 30/07/2012