Åpne menyen Hvelv åpent / Hvelv lukket

I Identity Safe-menyen på Norton-verktøylinjen kan du vise og se påloggingsinfo, identitetskort og merknader du har lagret.

Du kan også få tilgang til kategorien Identitetsbeskyttelse i vinduet Innstillinger ved å bruke Identity Safe-menyen.

I tillegg kan du gjøre følgende:

• Navigere til en hvilken som helst webside som du har lagret påloggingsinfo for.

• Sende tilbakemelding om din erfaring med Identity Safe.

• Eksportere Identity Safe-data.

• Importere Identity Safe-data fra filen du sikkerhetskopierte eller fra den eksterne profilen.

Slik åpner du menyen Hvelv åpent / Hvelv lukket:

1. Start nettleseren.

2. Velg ett av følgende fra Norton-verktøylinjen på menyen Hvelv åpent / Hvelv lukket :

Lukk hvelv

Logger deg av Identity Safe.

Du bør logge deg av Identity Safe når du ikke er i nærheten av datamaskinen for å sikre Identity Safe-dataene dine.

Slå sammen eksterne data (Stasjon:\)

Her kan du slå sammen Identity Safe-data fra den eksterne profilen som du har opprettet fra tidligere versjoner av Norton-sikkerhetsproduktene.

Dette alternativet vises bare i Identity Safe-menyen når du kobler til en ekstern stasjon med en ekstern profil.

Slutt å ignorere denne siden

Du kan velge dette alternativet hvis du ønsker automatisk utfylling av påloggingsinformasjonen på gjeldende webside.

Dette alternativet vises bare i Identity Safe-menyen hvis du velger Ignorer denne siden under Identity Safe.

Startside for Identity Safe

Med denne funksjonen kan du åpne startsiden for Norton Identity Safe, og konfigurere Identity Safe-data.

Innstillinger

Med denne funksjonen kan du se de ulike alternativene som er tilgjengelig i Identity Safe.

Velg mellom følgende alternativer:

• Redigere påloggingsinfo

Åpner vinduet Redigere påloggingsinfo.

• Redigere identitetskort

Åpner vinduet Redigere identitetskort.

• Redigere merknader

Åpner vinduet Redigere merknader.

• Surfealternativer

Åpner vinduet Surfealternativer.

• Passord og sikkerhet

Åpner vinduet Passord og sikkerhet.

• Eksporter

Åpner vinduet Eksporter Identity Safe-data.

• Importer

Åpner vinduet Importer Identity Safe-data.

Rapportere problem

Åpner webområdet Norton Feedback.

Du kan sende inn tilbakemeldinger om dine erfaringer med Identity Safe. Du kan også sende inn problemer med Identity Safe som du har støtt på. Du kan velge fra listen over problemer, eller beskrive problemet ditt.

Ignorer denne siden

Du kan velge dette alternativet hvis du ikke ønsker automatisk utfylling av påloggingsinformasjonen på gjeldende webside.

Alle pålogginger

Med denne funksjonen kan du se listen over all påloggingsinformasjon du har lagret i Identity Safe.

Om Norton-verktøylinjen

Skjule og vise Norton-verktøylinjen

Gå til Identity Safe-innstillingene fra Norton-verktøylinjen

Rapportere feilevaluering av et webområde

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71133097_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 16/08/2012