Aktivere eller deaktivere Norton-verktøylinjen eller knappen til Norton-verktøylinjen

Hvis du ikke ønsker å bruke Norton-verktøylinjen, kan du når som helst deaktivere den. Når du deaktiverer verktøylinjen, kan du ikke se Norton-rangeringer for nettsteder du åpner. Du vil kanskje ikke vite om nettstedet du besøker er skadelig eller ikke. Du kan heller ikke bruke lagret påloggingsinformasjon eller utfyllingsassistenten, og heller ikke lagre ny påloggingsinformasjon.

Norton-verktøylinjen er kun tilgjengelig på Windows-operativsystemer.

Slik aktiverer eller deaktiverer du Norton-verktøylinjen i Internet Explorer og Firefox

1. Klikk på Vis i menylinjen.

2. I undermenyen til Verktøylinjer gjør du ett av følgende:

• Fjern avmerkingen ved Norton-verktøylinjen for å skjule verktøylinjen.

• Merk av Norton-verktøylinjen for å vise verktøylinjen.

Slik aktiverer eller deaktiverer du Norton-verktøylinjen i Chrome

1. Klikk på menyen Chrome øverst i høyre hjørne av nettleseren (vist som tre linjer).

2. Klikk på Verktøy > Tillegg i rullegardinmenyen.

3. På siden som vises, under Utvidelser, gjør du ett av følgende:

• Fjern avmerkingen for Aktivert for å deaktivere verktøylinjen.

• Merk av Aktiver for å aktivere verktøylinjen.

Slik skjuler eller viser du Norton-knappen i Chrome

• Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil skjule den, høyreklikker du på Norton-verktøylinjen-knappen og velger alternativet Skjul knapp.

• For å vise klikker du på Chrome-meny > Verktøy > Utvidelser > og deretter på Vis knapp.

Slik skjuler eller viser du Norton-knappen i Safari

• Gjør ett av følgende:

• For å skjule knappen høyreklikker du på ikonet for Norton-knappen øverst i høyre hjørne av nettleseren, og klikker deretter på alternativet Skjul knapp.

• For å vise knappen går du til Safari-menyen, klikker på Vis og fjerner deretter avmerkingen for Skjul verktøylinje.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71133093_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015