Jeg ser en verktøylinje på nettleseren etter jeg installerer Norton Identity Safe

Når du installerer Norton Identity Safe blir Norton-verktøylinjen lagt til nettleserne du bruker. Norton-verktøylinjen støttes på nettleserne Internet Explorer, Firefox, og Chrome. Med verktøylinjen kan du surfe på en sikker måte, fordi den blokkerer skadelige nettsteder selv før du besøker dem.

Norton-verktøylinjen er kun tilgjengelig på Windows-operativsystemer.

Du har følgende alternativer i Norton-verktøylinjen :

Safe Search

Norton Safe Search bruker Ask.com til å generere søkeresultater. Norton Safe Search oppgir webområdesikkerhet og Norton-rangering for hvert av søkeresultatene.

Hvis du vil angi Norton Safe Search som standard søkemotor, kan du se Bytte standard søkeleverandør for detaljer.

Safe Web-indikator

Forteller deg om nettstedet du besøker er sikkert, trygt eller utrygt. Du kan også bruke koblingen Fullstendig Safe Web-rapport for å finne ut mer om nettstedene du bruker.

Norton Safe Web analyserer sikkerhetsnivået til nettstedene selv før du besøker dem. Resultatene vises så i popup-vinduet Nettstedsikkerhet.

HVELV ER ÅPENT/HVELV ER LUKKET

Gir deg tilgang til hvelvet. Du kan vise og håndtere pålogginger, adresser, betalinger og merknader som du har lagret i hvelvet. Du kan også søke i hvelvet etter påloggingsinformasjon du har lagret.

Noen nettsteder har skjemaer som må fylles ut eller krever at du angir påloggingsinformasjon. Du kan bruke Identity Safe-data du har lagret i hvelvet til å fylle ut informasjon på disse nettstedene. Når du klikker på hvelvalternativet vil du se en liste med lagrede data. Du kan velge data som skal brukes på nettstedet du besøker. Du kan også bruke Utfyllingsassistenten til å fylle inn skjemaer på enkelte nettsteder.

I tillegg kan du redigere og slette en oppføring med alternativet HVELV ER ÅPENT/HVELV ER LUKKET.

DEL VIA

Gir deg muligheten til å dele nettstedet med venner via sosiale nettverk som Facebook, Twitter, LinkedIn, Gmail, Yahoo og Outlook.

I nettleseren Google Chrome kan du få tilgang til Norton-verktøylinjen som en Chrome-utvidelse. Du kan aktivere og deaktivere Norton-verktøylinjen i Utvidelser-delen av Chrome. Du kan også fjerne Norton-verktøylinjen herfra.

Dersom Norton verktøylinjen er aktivert, har du tilgang til følgende alternativer:

Tillat inkognito

Med dette alternativet kan du surfe på nettet uten at det lagres data om surfingen i loggen.

Gi tilgang til filadresser

Gir utvidelsen tilgang til alle data på datamaskinen din.

Hvis du har avinstallert Norton-verktøylinjen fra Chrome-nettleseren, må du installere nettleseren på nytt for å få tilgang til Norton-verktøylinjen igjen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71133092_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015