Om sikkerhetsinnstillinger

Med alternativene for Sikkerhet i Norton Password Manager kan du konfigurere hvelvets sikkerhetsnivå. Du kan også endre hvelvpassordet.

Hvelvet inneholder sensitiv informasjon som kan misbrukes av identitetstyver hvis de ikke håndteres på riktig måte. Alternativene for Sikkerhet gir hvelvet ditt et ekstra sikkerhetslag. Du kan konfigurere hvordan du får tilgang til hvelvet.

Du kan bruke sikkerhetsalternativene til å gjøre følgende:

• Angi hvelvtilgang

• Endre hvelvpassord

Hvis du vil åpne Sikkerhetsinnstillinger i Windows, klikker du på Innstillinger -ikonet (tannhjulet) i hovedvinduet til Norton Password Manager. Deretter klikker du på fanen Sikkerhet.

Velg mellom følgende alternativer:

Hvelvtilgang

Du kan konfigurere følgende sikkerhetsalternativer for å åpne hvelvet. Velg mellom følgende alternativer:

• Be om passord ved begynnelsen av hver påloggingsøkt : Du vil bli bedt om passordet første gang du åpner Norton Password Manager.

Symantec anbefaler at du bruker dette alternativet for å gjøre personopplysningene sikrere.

• Be om mitt passord før påloggingsinformasjonen fylles ut : Ber deg om passord før automatisk utfylling av skjema eller pålogging.

• Lukk hvelvet etter <time> minutter med inaktivitet : Du logges automatisk av Password Manager når datamaskinen har vært inaktiv i en angitt tidsperiode. Du kan angi lengden på inaktivitetsperioden før tidsavbrudd aktiveres til 15, 30 eller 45 minutter.

Dette alternativet er nyttig dersom du ofte er i et område du mistenker for å være utsatt for kriminalitet.

• Lukk hvelv i hvilemodus : Du logges automatisk ut av Identity Safe når datamaskinen er i hvilemodus.

Hvelvpassord

Du kan konfigurere hvelvpassordet. Dette er alternativet:

• Endre hvelvpassord : Du kan endre passordet for Password Manager-hvelvet og angi et nytt passordhint.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71133088_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 02/08/2018