Om sikkerhetsinnstillinger

Med alternativene for Sikkerhet i Norton Identity Safe kan du konfigurere hvelvets sikkerhetsnivå. Du kan også endre hvelvpassordet.

Hvelvet inneholder sensitive opplysninger som kan misbrukes av identitetstyver hvis de ikke håndteres på riktig måte. Alternativene for Sikkerhet tilfører et ekstra sikkerhetslag for hvelvet ditt. Du kan konfigurere måten du får tilgang til hvelvet på.

Du kan bruke alternativet Sikkerhet til å gjøre det følgende:

• Angi hvelvtilgang

• Endre hvelvpassord

Hvis du vil åpne Sikkerhetsinnstillinger i Windows, klikker du på innstillinger -ikonet (tannhjulet) i hovedvinduet i Norton Identity Safe, og klikker så på fanen Sikkerhet.

Hvis du vil åpne Sikkerhetsinnstillinger på Mac, klikker du på Norton Identity Safe på menylinjen, og klikker på Innstillinger og deretter på fanen Sikkerhet.

Velg mellom følgende alternativer:

Hvelvtilgang

Du kan konfigurere følgende sikkerhetsalternativer for å åpne hvelvet. Velg mellom følgende alternativer:

• Be om passord ved begynnelsen av hver påloggingsøkt : Du vil bli bedt om passordet første gang du åpner Norton Identity Safe.

Symantec anbefaler at du bruker dette alternativet for å gjøre personopplysningene sikrere.

• Be om mitt passord før påloggingsinformasjonen fylles ut : Ber deg om passord før automatisk utfylling av skjema eller pålogging.

• Lukk hvelv etter time minutter uten aktivitet : Du logges automatisk av Identity Safe når datamaskinen har vært inaktiv for en angitt tidsperiode. Du kan angi lengden på inaktivitetsperioden før tidsavbrudd aktiveres til 15, 30 eller 45 minutter.

Dette alternativet er nyttig dersom du ofte er i et område du mistenker for å være utsatt for kriminalitet.

• Lukk hvelv i hvilemodus : Du logges automatisk ut av Identity Safe når datamaskinen er i hvilemodus.

Hvelvpassord

Du kan konfigurere hvelvpassordet. Dette er alternativet:

• Krever hvelvpassord : Du kan endre passord for Identity Safe og lage et nytt passordhint.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.