Importere data fra Norton Password Manager

Alternativet Importer/Eksporter er kun tilgjengelig i Windows.

Du kan importere data fra Norton Password Manager med filen du sikkerhetskopierte tidligere. Du kan også importere Password manager-dataene fra den eksterne profilen du lagret i en eldre versjon av Norton-sikkerhetsproduktet.

Du kan slå sammen eller erstatte de importerte dataene med Password Manager-dataene du har lagret.

Når du importerer, må ikke filstørrelsen være mer enn 15 MB for CSV-filer og 35 MB for .NPM-filer.

Slik importerer du data

1. Klikk på Norton Password Manager -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

2. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen i vinduet Logg på eller opprett konto for å logge på Password Manager.

3. I hovedvinduet i Norton Password Manager velger du Innstillinger, klikker på fanen Importer/Eksporter og deretter på Importer.

4. I vinduet for import av hvelv velger du ett av følgende alternativer:

• Slå sammen importert data med eksisterende data

Dette alternativet slår sammen importert data med eksisterende data.

• Erstatt eksisterende data med importerte data

Dette alternativet erstatter eksisterende data med importerte data.

5. Bla gjennom og velg sikkerhetskopiert data, og klikk på Åpne. Skriv inn passordet for den sikkerhetskopierte filen hvis du blir bedt om det.

6. Klikk på OK.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71133087_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/08/2018