Importere Identity Safe-data

Alternativet Importer/Eksporter er kun tilgjengelig i Windows.

Du kan importere Identity Safe-data fra filen du sikkerhetskopierte tidligere. Du kan også importere Identity Safe-dataene fra den eksterne profilen som du lagret i en eldre versjonen av Norton-sikkerhetsproduktet.

Du kan slå sammen eller erstatte importerte data med de eksisterende Identity Safe-dataene som du har lagret.

Når du importerer, må ikke filstørrelsen være mer enn 15 MB for CSV-filer og 35 MB for .NPM-filer.

Slik importerer du data

1. Klikk på Norton Identity Safe -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

2. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn e-posten og passordet for Norton-kontoen for å logge på Identity Safe i vinduet Logg på eller opprett konto.

3. I hovedvinduet i Norton Identity Safe velger du Innstillinger, klikker på fanen Importer/Eksporter og deretter på Importer.

4. I vinduet Import av hvelv velger du ett av følgende alternativer:

• Slå sammen importert data med eksisterende data

Dette alternativet slår sammen importert data med eksisterende data.

• Erstatt eksisterende data med importerte data

Dette alternativet erstatter eksisterende data med importerte data.

5. Bla gjennom og velg sikkerhetskopiert data, og klikk på Åpne. Skriv inn passordet for den sikkerhetskopierte filen hvis du blir bedt om det.

6. Klikk på OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71133087_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015