Endre Identity Safe-passordet

Du bør endre Identity Safe-passordet med jevne mellomrom, for å forhindre uautorisert tilgang til dine personlige opplysninger i Identity Safe. Du kan endre passordet ved hjelp av alternativet Passordsikkerhet i vinduet Innstillinger.

Hvis du vil endre Identity Safe-passordet til Internett-hvelvet, må du oppgi et passord som oppfyller følgende krav:

• Minst åtte tegn

• Minst en stor bokstav

• Minst to tall (0 til 9)

• Minst ett symbol (for eksempel * > & $ %)

• Passordet kan ikke være det samme som brukernavnet eller passordet til Norton Account.

Du kan stille inn passordhintet her hvis du ikke gjorde dette da du konfigurerte Identity Safe.

Slik endrer du Identity Safe-passordet

1. Åpne nettleseren og velg menyen Hvelv åpent / hvelv lukketNorton-verktøylinjen.

Menyen Hvelv lukket vises hvis du har logget av det nettbaserte hvelvet. Du må angi passordet for hvelvet på nytt for å få tilgang til dataene i hvelvet.

2. Gå til menyen Hvelv åpent, velg Innstillinger, og klikk deretter på Passordsikkerhet.

3. Klikk på Endre passord under Identity Safe-passord i vinduet Passordsikkerhet.

4. Skriv inn gjeldende passord og nytt passord, og bekreft det nye passordet i vinduet Endre passord for Identity Safe.

5. Klikk på OK.

6. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

Om Passord og sikkerhet

Om Norton Identity Safe

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71133086_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 30/07/2012