Eksportere data fra Norton Password Manager

Alternativet Importer/Eksporter er kun tilgjengelig i Windows.

Du kan eksportere data fra Norton Password Manager av sikkerhetshensyn, i forbindelse med gjenoppretting av data eller når du skal overføre Password Manager-data til en ny datamaskin. Du kan aktivere funksjonen Automatisk sikkerhetskopiering for å opprette sikkerhetskopier av hvelvet automatisk. Sikkerhetskopier som opprettes automatisk, lagres lokalt på enheten i mappen Brukere\<Brukernavn>\Mine dokumenter\Sikkerhetskopier i Norton Password Manager\<Navn på Norton-konto>.

Hvis du vil aktivere Automatisk sikkerhetskopiering, klikker du på Innstillinger -ikonet (tannhjulet) i hovedvinduet til Norton Password Manager. Deretter klikker du på fanen Importer/eksporter og merker av for Aktiver automatisk sikkerhetskopiering.

Slik eksporterer du data fra Norton Password Manager

1. Klikk på Norton Password Manager -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

2. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen i vinduet Logg på eller opprett konto for å logge på Norton Password Manager.

3. I hovedvinduet i Norton Password Manager klikker du på Innstillinger, og deretter på fanen Importer/Eksporter.

Du kan velge ett av følgende:

• Sikkerhetskopieringsformat for Password Manager - DAT-fil

Du kan beskytte DAT-filen med passord for ekstra sikkerhet.

• Ren tekst - CSV-fil (kun pålogginger og notater)

4. Klikk på Eksporter.

5. Skriv inn eller bla deg fram til plasseringen der du vil lagre dataene, i dialogboksen Filnavn. Skriv inn navnet du vil gi filen med filtypen .DAT.

6. Klikk på Lagre.

7. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71133085_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/08/2018