Eksportere Identity Safe-data

Alternativet Importer/Eksporter er kun tilgjengelig i Windows.

Du kan eksportere informasjonen i Identity Safe av sikkerhetshensyn, i forbindelse med gjenoppretting eller når du skal overføre alt til en ny datamaskin. Du kan aktivere funksjonen automatisk sikkerhetskopiering for å opprette sikkerhetskopier av hvelvet automatisk. Sikkerhetskopiene som opprettes automatisk, blir lagret lokalt på enheten i mappen Brukere\<User Name>\Mine dokumenter\Norton Identity Safe Backups\<Norton-kontonavn>.

Hvis du vil aktivere automatisk sikkerhetskopiering, klikker du på innstillinger -ikonet (tannhjulet) i Norton Identity Safe-hovedvinduet, klikker på fanen Importer/eksporter og merker av for Aktiver automatisk sikkerhetskopiering.

Slik eksporterer du Identity Safe-data:

1. Klikk på Norton Identity Safe -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

2. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn e-posten og passordet for Norton-kontoen for å logge på Identity Safe i vinduet Logg på eller opprett konto.

3. I hovedvinduet i Norton Identity Safe klikker du på Innstillinger, og deretter på fanen Importer/Eksporter.

Du kan velge ett av følgende:

• Sikkerhetskopiformat for Identity Safe - DAT-fil

Du kan beskytte DAT-filen med passord for ekstra sikkerhet.

• Ren tekst - CSV-fil (kun pålogginger og notater)

4. Klikk på Eksporter.

5. Skriv inn eller bla deg fram til plasseringen der du vil lagre dataene, i dialogboksen Filnavn. Skriv inn navnet du vil gi filen med filtypen .DAT.

6. Klikk på Lagre.

7. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.