Redigere eller slette en merknad

Alle lagrede merknader er oppført i vinduet Merknader. Du kan redigere informasjonen til alle lagrede merknader. Du kan også slette en merknad dersom den ikke lenger er nødvendig.

Slik redigerer eller sletter du en merknad i Windows

Fra juni 2017 er den frittstående versjonen av Norton Password Manager ikke lenger tilgjengelig for nedlasting for nye brukere. Funksjonen Norton Password Manager tilbys fortsatt sammen med våre Norton-sikkerhetsprodukter. Du finner mer informasjon på Norton Online Store.

1. Klikk på Norton Password Manager -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

2. I hovedvinduet til Norton Password Manager klikker du på fanen Merknader.

3. Klikk på merknaden du ønsker å redigere eller slette.

Du kan bruke alternativet Sorter etter for å finne merknadene raskere. Du kan også søke etter merknader i feltet Søk i hvelvet ditt.

4. Gjør ett av følgende:

• For å redigere en merknad klikker du på Redigere i vinduet som vises for å utføre de påkrevde endringene, og deretter klikker du på Lagre.

• For å slette en merknad klikker du på Slett i vinduet som vises, og deretter klikker du på Ja i varslingen.

5. Klikk på Lagre.

Slik redigerer eller sletter du en merknad på Android eller iOS

1. Logg på Norton Password Manager-appen

2. Gå til Hvelv -skjermen og trykk på Merknader.

3. Tapp på merknaden du ønsker å redigere eller slette.

Du kan også søke etter merknader i søkefeltet.

4. Gjør ett av følgende:

• For å redigere en merknad tapper du på ikonet rediger øverst i høyre hjørne av skjermen, utfør endringene og tapp deretter på avmerkingsikonet.

• For å slette en merknad tapper du på Slett denne påloggingsinformasjonen nederst til høyre på skjermen og bekreft slettingen i advarselsdialogen. Basert på innstillingene kan du bli bedt om å angi et hvelvpassord for å fullføre slettingen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71133078_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/08/2018