Redigere eller slette en merknad

Alle lagrede merknader er oppført i vinduet Merknader. Du kan redigere informasjonen til alle lagrede merknader. Du kan også slette en merknad dersom den ikke lenger er nødvendig.

Slik redigerer eller sletter du en merknad på Windows eller Mac

1. Gjør ett av følgende:

• I Windows klikker du på Norton Identity Safe -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

• På Mac går du til katalogen Programmer og starter Norton Identity Safe.

2. I hovedvinduet til Norton Identity Safe klikker du på fanen Merknader.

3. Klikk på merknaden du ønsker å redigere eller slette.

Du kan bruke alternativet Sorter etter for å finne merknadene raskere. Du kan også søke etter merknader i feltet Søk i hvelvet ditt.

4. Gjør ett av følgende:

• For å redigere en merknad klikker du på Redigere i vinduet som vises for å utføre de påkrevde endringene, og deretter klikker du på Lagre.

• For å slette en merknad klikker du på Slett i vinduet som vises, og deretter klikker du på Ja i varslingen.

5. Klikk på Lagre.

Slik redigerer eller sletter du en merknad på Android eller iOS

1. Logg på Norton Identity Safe-appen

2. På skjermen Mitt hvelv klikker du på Merknader.

3. Tapp på merknaden du ønsker å redigere eller slette.

Du kan også søke etter merknader i søkefeltet.

4. Gjør ett av følgende:

• For å redigere en merknad tapper du på ikonet rediger øverst i høyre hjørne av skjermen, utfør endringene og tapp deretter på avmerkingsikonet.

• For å slette en merknad tapper du på Slett denne påloggingsinformasjonen nederst til høyre på skjermen og bekreft slettingen i advarselsdialogen. Basert på innstillingene kan du bli bedt om et hvelvpassord for å fullføre slettingen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71133078_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015