Om import- og eksportinnstillinger

Du kan eksportere informasjonen i Norton Password Manager av sikkerhetshensyn, i forbindelse med gjenoppretting eller når du skal overføre Norton Password Manager til en ny enhet. De sikkerhetskopierte filene lagres som DAT-filer eller CSV-filer.

Alternativet Importer/Eksporter er kun tilgjengelig i Windows.

Hvelvpassordet kan ikke tilbakestilles. Derfor anbefaler Symantec at du sikkerhetskopierer hvelvdataene dine jevnlig. Når du aktiverer funksjonen for automatisk sikkerhetskopiering, opprettes sikkerhetskopier av hvelvet ditt automatisk, og blir lagret lokalt på enheten. Du finner sikkerhetskopiene i hvelvet ved å gå til Brukere\<Brukernavn>\Mine dokumenter\Sikkerhetskopier i Norton Password Manager\<Norton-kontonavn>.

Du kan beskytte de sikkerhetskopierte filene med et passord. Du bør bruke passord til å sørge for at Norton Password Manager -data oppbevares trygt. Passordet til sikkerhetskopien trenger ikke å være det samme som Password Manager-passordet. Hvis du har aktivert automatisk sikkerhetskopiering, beskyttes de sikkerhetskopierte filene automatisk med hvelvpassordet. Du må oppgi passordet når du importerer Norton Password Manager-dataene som du sikkerhetskopierte.

Du kan importere Norton Password Manager-data fra filen du sikkerhetskopierte tidligere.

Du kan også slette dataene når importeringen er ferdig.

Du kan gjøre følgende ved hjelp av Importer/eksporter -vinduet:

Importer

Du kan importere data fra den sikkerhetskopierte filen.

Når du importerer Norton Password Manager-data, har du følgende alternativer:

• Slå sammen importert data med eksisterende data.

• Erstatt eksisterende data med importerte data.

Eksporter

Du kan sikkerhetskopiere Norton Password Manager-data i .DAT- eller .CSV-format. Du kan velge ett av følgende:

• Sikkerhetskopieringsformat for Password Manager - DAT-fil

• Ren tekst - CSV-fil (kun pålogginger og notater)

Det anbefales at du sikkerhetskopierer alle Norton Password Manager-dataene jevnlig. Når eksporterer dataene, oppgir du passord for å sikre at Norton Password Manager-dataene ikke misbrukes.

Automatisk sikkerhetskopiering

Hvelvet sikkerhetskopieres automatisk og lagres lokalt på enheten. Velg Aktiver automatisk sikkerhetskopiering for å bruke dette alternativet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71133077_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/08/2018