Legge til lommebok

Du kan opprette en lommebok som automatisk vil fylle inn bank- og kortinformasjon når du utfører økonomiske transaksjoner på Internett. I lommeboken kan du legge til informasjon om kort, bankkonto og betaling. Under pengetransaksjoner på Internett vil Password Manager fylle ut detaljene i de aktuelle feltene automatisk, basert på den valgte betalingsmåten. Hvis du for eksempel velger betaling med kredittkort, fyller Password Manager automatisk ut alle nødvendige kredittkortopplysninger.

Hvis du har mer enn ett kredittkort, kan du lage flere betalinger med ulike informasjonssett. Når du går til betalingsnettsteder, kan du velge blant betalingene du har opprettet, for å fullføre betalingen.

Du kan også lage betalinger uten navn, som du kan bruke på nettsteder du ikke kjenner, der du kanskje ikke ønsker å oppgi dine personlige opplysninger. Betalinger uten navn viser ingen tegn til økonomiske data, slik at du trygt kan bruke dem på ukjente nettsteder.

Du kan ikke opprette en betaling uten navn i Windows.

Slik legger du til en lommebok i Windows

1. Klikk på Norton Password Manager -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

2. I Norton Password Manager-hovedvinduet klikker du på fanen Lommebok.

3. Klikk på rullegardinknappen øverst i vinduet, og velg Ny betaling.

4. I vinduet OPPRETT BETALING skriver du inn de nødvendige opplysningene.

Du kan velge betalingstypen Kredittkort eller Bankkonto. Feltene i vinduet OPPRETT BETALING endres i henhold til betalingstypen du velger.

Fakturaadresse -feltet viser adressene du allerede har lagret. Du kan velge en fra listen for betalingen du oppretter.

5. Klikk på Lagre.

Slik legger du til en lommebok på Android eller iOS

1. Logg på Norton Password Manager-appen.

2. Gå til skjermen Hvelv og trykk på Lommebok.

3. Trykk på plussikonet øverst på skjermen.

4. Velg betalingssystemet du vil legge inn informasjon for, på skjermen Legg til nytt lommebokelement.

5. I vinduet Opprett ny betaling skriver du inn de nødvendige opplysningene.

6. Tapp på avmerkingsikonet.

Du kan legge en lommebok til dine favoritter.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71133076_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 02/08/2018