Legge til lommebok

Lommebok er ikke tilgjengelig på Android-enheter.

Du kan opprette en lommebok som automatisk vil fylle inn bank- og kortinformasjon når du utfører økonomiske transaksjoner på Internett. I lommeboken kan du legge til informasjon om kort, bankkonto og betaling. Under pengetransaksjoner på Internett vil Identity Safe basert på betalingsmåten du velger fylle inn detaljer i de feltene automatisk. Hvis du for eksempel velger betaling med kredittkort fyller Identity Safe automatisk inn alle nødvendige kredittkortopplysninger.

Hvis du har mer enn ett kredittkort, kan du lage flere betalinger med ulike informasjonssett. Når du går til betalingsnettsteder, kan du velge blant betalingene du har opprettet, for å fullføre betalingen.

Du kan også lage betalinger uten navn, som du kan bruke på nettsteder du ikke kjenner, der du kanskje ikke ønsker å oppgi dine personlige opplysninger. Betalinger uten navn viser ingen tegn til økonomiske data, slik at du trygt kan bruke dem på ukjente nettsteder.

Du kan ikke opprette en betaling uten navn i Windows.

Slik legger du til en lommebok med Windows eller Mac

1. Gjør ett av følgende:

• I Windows klikker du på Norton Identity Safe -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

• På Mac går du til katalogen Programmer og starter Norton Identity Safe.

2. I Norton Identity Safe-hovedvinduet klikker du på fanen Lommebok.

3. Klikk på rullegardinknappen øverst i vinduet, og velg Ny betaling.

4. I vinduet OPPRETT BETALING skriver du inn de nødvendige opplysningene.

Du kan velge betalingstypen Kredittkort eller Bankkonto. Feltene i vinduet OPPRETT BETALING endres i henhold til betalingstypen du velger.

Fakturaadresse -feltet viser adressene du allerede har lagret. Du kan velge en fra listen for betalingen du oppretter.

5. Klikk på Lagre.

Slik legger du til en lommebok i iOS:

1. Logg på Norton Identity Safe-appen

2. På skjermen Mitt hvelv tapper du på Lommebok.

3. Tapp på plussikonet øverst på skjermen.

4. I vinduet Opprett ny betaling skriver du inn de nødvendige opplysningene.

5. Tapp på avmerkingsikonet.

Du kan legge en lommebok til dine favoritter.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71133076_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015