Oppdatere passord for påloggingsinfo

Regelmessig endring av passord til pålogginger medhører i god sikkerhetspraksis. Du kan oppdatere påloggingsinformasjonen i Identity Safe hver gang du endrer passord på websider. Den oppdaterte informasjonen fylles automatisk ut neste gang du besøker websiden som er knyttet til denne påloggingsinformasjonen.

Du kan også oppdatere den nye påloggingsinformasjon i Identity Safe når du er på websiden. Identity Safe spør deg om du ønsker å oppdatere påloggingsinformasjonen din.

Slik oppdaterer du passord for en pålogging:

1. Gå til websiden du vil endre passordinformasjon for.

2. Slett passordet som er utfylt automatisk.

3. Skriv inn det nye passordet, og klikk på knappen eller koblingen du bruker for å logge deg på.

Norton Identity Safe lagrer automatisk påloggingsinformasjonen.

Slik oppdaterer du passordet for påloggingsinformasjon ved hjelp av Norton Identity Safe

1. Åpne nettleseren og velg menyen Hvelv åpent / hvelv lukketNorton-verktøylinjen.

Menyen Hvelv lukket vises hvis du har logget av det nettbaserte hvelvet. Du må angi passordet for hvelvet på nytt for å få tilgang til dataene i hvelvet.

2. Gå til menyen Hvelv åpent, velg Innstillinger, og klikk deretter på Redigere påloggingsinfo.

Du kan også redigere påloggingsinformasjon på hovedsiden til Norton Identity Safe ved å gå til delen Påloggingsinformasjon og klikke på redigeringsikonet over påloggingsinfoen du vil endre.

3. I vinduet Redigere påloggingsinfo går du til delen Detaljer og klikker på koblingen Vis ved siden av boksen Passord.

Vinduet Valider passord for Identity Safe vises. Dette vinduet vises kun dersom du har endret sikkerhetsnivået til Identity Safe-passordet til Be om passord før påloggingsinformasjon eller skjema fylles ut i vinduet Passord og sikkerhet.

4. I vinduet Valider passord for Identity Safe gjør du følgende:

• Skriv inn Identity Safe-passordet i feltet Skriv inn passord.

• Klikk på Validere.

5. Skriv inn det nye passordet i boksen Passord i vinduet Rediger påloggingsinfo

6. Klikk på Lukk.

7. Klikk på Ja i bekreftelsesdialogboksen.

Om påloggingsinformasjon i Norton Identity Safe

Administrere påloggingsinfo

Lagre påloggingsinfo

Endre brukernavn og passord

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71133075_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 30/07/2012