Endre brukernavn og passord

Norton Identity Safe kan brukes til å endre brukernavnet og passordet for påloggingsinfo du har lagret. Den oppdaterte informasjonen fylles automatisk ut neste gang du besøker den aktuelle websiden.

Slik endrer du brukernavnet:

1. Åpne nettleseren og velg menyen Hvelv åpent / hvelv lukketNorton-verktøylinjen.

Menyen Hvelv lukket vises hvis du har logget av det nettbaserte hvelvet. Du må angi passordet for hvelvet på nytt for å få tilgang til dataene i hvelvet.

2. Gå til menyen Hvelv åpent, velg Innstillinger, og klikk deretter på Redigere påloggingsinfo.

Du kan også redigere påloggingsinformasjon på hovedsiden til Norton Identity Safe ved å gå til delen Påloggingsinformasjon og klikke på alternativet Rediger over påloggingsinfoen du vil endre.

3. Velg navnet til webområdet du vil endre brukernavn for, under Påloggingsinformasjon i vinduet Rediger påloggingsinfo.

4. Klikk på Endre ved siden av Brukernavn, under delen Detaljer.

5. Skriv inn det nye brukernavnet i dialogboksen Brukernavn i boksen Skriv inn nytt brukernavn.

6. Klikk på OK.

7. Klikk på Lukk i vinduet Rediger påloggingsinfo.

Slik endrer du passordet:

1. Åpne nettleseren og velg menyen Hvelv åpent / hvelv lukketNorton-verktøylinjen.

Menyen Hvelv lukket vises hvis du har logget av det nettbaserte hvelvet. Du må angi passordet for hvelvet på nytt for å få tilgang til dataene i hvelvet.

2. Gå til menyen Hvelv åpent, velg Innstillinger, og klikk deretter på Redigere påloggingsinfo.

3. Velg navnet til webområdet du vil endre passordet til, under Påloggingsinformasjon i vinduet Rediger påloggingsinfo.

4. Klikk på Vis ved siden av boksen Brukernavn i delen Detaljer.

Vinduet Valider passord for Identity Safe vises. Dette vinduet vises kun dersom du har endret sikkerhetsnivået til Identity Safe-passordet til Be om passord før påloggingsinformasjon eller skjema fylles ut i vinduet Passord og sikkerhet.

5. I vinduet Valider passord for Identity Safe gjør du følgende:

• Skriv inn Identity Safe-passordet i feltet Skriv inn passord.

• Klikk på Validere.

6. Skriv inn det nye passordet i boksen Passord i vinduet Rediger påloggingsinfo

7. Klikk på Lukk.

8. Klikk på Ja i bekreftelsesdialogboksen for å lagre endringene.

Om påloggingsinformasjon i Norton Identity Safe

Administrere påloggingsinfo

Lagre påloggingsinfo

Oppdatere passord for påloggingsinfo

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71133074_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 30/07/2012