Lagre pålogginger

Med Norton Password Manager kan du lagre pålogginger både manuelt og automatisk. Med Pålogginger kan du sikkert og enkelt fylle ut påloggingsfeltene på nettsteder du besøker. Du kan aktivere alternativet Automatisk utfylling hvis du vil at Password Manager skal fylle ut påloggingsdetaljene automatisk neste gang du besøker nettstedet. Hvis du har lagret flere pålogginger for samme nettsted, kan du velge en bestemt pålogging for nettstedet i Password Manager. I dette tilfellet vil påloggingen som sist ble lagret, bli brukt ved automatisk utfylling. Hvis du vil logge på med annen påloggingsinformasjon, velger du en pålogging du vil bruke, fra infolinjen.

Du må logge på Password Manager for å lagre påloggingene du bruker på et nettsted. Dersom passord- eller brukernavnfeltet er tomt, spør ikke Password Manager om du vil lagre påloggingen.

Påloggingsinformasjon blir lagret som standard. Hvis du vil endre denne innstillingen, gjør du ett av følgende:

• Windows: I Norton Password Manager-hovedvinduet klikker du på Innstillinger > Surfing -fanen, og konfigurerer alternativet Lagre påloggingsinformasjon når jeg logger på nettsteder. Du kan angi Alltid, Nei eller Spør. Alltid er angitt som standard.

• Android: I Norton Password Manager-appen trykker du på App-knappen > Innstillinger > Hvelv > Pålogginger og passord, og fjerner avmerkingen for Lagre påloggingsinformasjon når jeg logger på nettsteder.

• iOS: I Norton Password Manager-appen trykker du på App-knappen > Innstillinger > Hvelv, og flytter bryteren for Automatisk lagring av påloggingsinfo til Av eller På.

Norton Password Manager gir deg tilgang til alle påloggingsfunksjonene du har lagret for et nettsted, selv etter at produktet har utløpt.

Slik lagrer du påloggingsinfo:

1. Gå til nettstedet du vil lagre påloggingsinfo for.

2. Skriv inn påloggingsinfoen, og klikk på alternativet eller koblingen som logger deg på.

Norton Password Manager lagrer automatisk påloggingsinformasjonen den første gangen du angir den.

Slik lagrer du flere pålogginger for et nettsted:

1. Gå til nettstedet du vil lagre mer påloggingsinfo for.

Påloggingsinformasjonen vises automatisk på nettstedet.

2. Slett påloggingsinformasjonen som vises på nettstedet.

3. Skriv inn ny påloggingsinfo, og klikk på knappen eller koblingen som logger deg på.

4. I meldingen Ønsker du å erstatte den lagrede påloggingsinfoen for denne siden?, klikker du på Lagre ny.

Du vil bare se denne meldingen for den første ekstra påloggingsinformasjonen du lagrer for det samme nettstedet.

5. I meldingen Gi navn til den nye påloggingen, klikker du på Lagre. Norton Password Manager gir som standard et navn på denne påloggingen. Hvis du vil endre navnet, fjerner du teksten og angir et nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71133073_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/08/2018