Lagre påloggingsinfo

Med Identity Safe kan du lagre påloggingsinformasjon både manuelt og automatisk. Med pålogginger har du en trygg og enkel måte å fylle ut påloggingsfelt på, på nettsteder du besøker. Du kan bruke Automatisk utfylling -alternativet for å la Identity Safe fylle ut påloggingsinformasjonen automatisk neste gang du går til nettstedet. Dersom du har lagret mer påloggingsinformasjon for samme nettsted, kan du velge en spesifikk påloggingsinformasjon for nettstedet med Identity Safe. I dette tilfellet vil påloggingen som sist ble lagret, bli brukt ved automatisk utfylling. Hvis du vil logge på med annen påloggingsinformasjon, velger du en pålogging du vil bruke, fra infolinjen.

Du må være pålogget Identity Safe for å lagre påloggingsinformasjonen du bruker på et nettsted. Dersom passord- eller brukernavnfeltet er tomt, vil ikke Identity Safe spørre om du vil lagre påloggingsinformasjonen.

Påloggingsinformasjon blir lagret som standard. Hvis du vil endre denne innstillingen, gjør du ett av følgende:

• Windows: I Norton Identity Safe-hovedvinduet klikker du på Innstillinger > Surfing -fanen, og konfigurerer alternativet Lagre påloggingsinformasjon når jeg logger på nettsteder. Du kan angi Alltid, Nei eller Spør. Alltid er angitt som standard.

• Android: I Norton Identity Safe-appen trykker du på App-knappen > Innstillinger > Hvelv > Pålogginger og passord, og fjerner avmerkingen for Lagre påloggingsinformasjon når jeg logger på nettsteder.

• iOS: I Norton Identity Safe-appen trykker du på App-knappen > Innstillinger > Hvelv, og flytter bryteren for Automatisk lagring av påloggingsinfo til Av eller På.

Identity Safe gir deg tilgang til påloggingsinformasjonen du har lagret for et nettsted, selv etter at produktet har utløpt.

Slik lagrer du påloggingsinfo:

1. Gå til nettstedet du vil lagre påloggingsinfo for.

2. Skriv inn påloggingsinfoen, og klikk på alternativet eller koblingen som logger deg på.

Identity Safe lagrer automatisk påloggingsinformasjon første gang du angir den.

Slik lagrer du flere pålogginger for et nettsted:

1. Gå til nettstedet du vil lagre mer påloggingsinfo for.

Påloggingsinformasjonen vises automatisk på nettstedet.

2. Slett påloggingsinformasjonen som vises på nettstedet.

3. Skriv inn ny påloggingsinfo, og klikk på knappen eller koblingen som logger deg på.

4. I meldingen Ønsker du å erstatte den lagrede påloggingsinfoen for denne siden?, klikker du på Lagre ny.

Du vil bare se denne meldingen for den første ekstra påloggingsinformasjonen du lagrer for det samme nettstedet.

5. I meldingen Gi navn til den nye påloggingen, klikker du på Lagre. Norton Identity Safe gir som standard et navn på denne påloggingen. Hvis du vil endre navnet, fjerner du teksten og angir et nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71133073_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 26/10/2015