Redigere eller slette pålogginger

Alle lagrede pålogginger er oppført i fanen Pålogginger. Du kan redigere informasjonen til alle lagrede pålogginger. Du kan også slette en pålogging dersom den ikke lenger er nødvendig.

Slik redigerer eller sletter du pålogginger i Windows

1. Klikk på ikonet til Norton Password Manager på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

2. Klikk på fanen Pålogginger i hovedvinduet i Norton Password Manager.

3. Klikk på påloggingsinformasjonen du ønsker å redigere eller slette.

Du kan bruke alternativet Sorter etter for å finne påloggingsinformasjonen raskere. Du kan også søke etter pålogginger i feltet Søk i hvelvet ditt.

4. Gjør ett av følgende:

• For å redigere påloggingsinformasjon klikker du på Redigere i vinduet som vises for å utføre de påkrevde endringene, og deretter klikker du på Lagre.

• For å slette påloggingsinformasjon klikker du på Slett i vinduet som viser, og deretter klikker du på Ja i varslingen.

Slik redigerer eller sletter du påloggingsinformasjon på Android eller iOS

1. Logg på Norton Password Manager-appen

2. Gå til skjermen Hvelv og trykk på Pålogginger.

3. Tapp på påloggingsinformasjonen du ønsker å redigere eller slette.

Du kan også søke etter påloggingsinformasjon i søkefeltet.

4. Gjør ett av følgende:

• For å redigere påloggingsinformasjon rapper du på ikonet rediger øverst i høyre hjørne av skjermen, utfør endringene og tapp deretter på avmerkingsikonet.

• For å slette påloggingsinformasjon tapper du på Slett denne påloggingsinformasjonen nederst til høyre på skjermen og bekreft slettingen i advarselsdialogen. Basert på innstillingene kan du bli bedt om å angi et hvelvpassord for å fullføre slettingen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71133070_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/08/2018