Redigere eller slette pålogginger

Alle lagrede pålogginger er oppført i fanen Pålogginger. Du kan redigere informasjonen til alle lagrede pålogginger. Du kan også slette en pålogging dersom den ikke lenger er nødvendig.

Slik redigerer eller sletter du en pålogging på Windows eller Mac

1. Gjør ett av følgende:

• I Windows klikker du på Norton Identity Safe -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

• På Mac går du til katalogen Programmer og starter Norton Identity Safe.

2. I hovedvinduet til Norton Identity Safe klikker du på fanen Påloggingsinformasjon.

3. Klikk på påloggingsinformasjonen du ønsker å redigere eller slette.

Du kan bruke alternativet Sorter etter for å finne påloggingsinformasjonen raskere. Du kan også søke etter pålogginger i feltet Søk i hvelvet ditt.

4. Gjør ett av følgende:

• For å redigere påloggingsinformasjon klikker du på Redigere i vinduet som vises for å utføre de påkrevde endringene, og deretter klikker du på Lagre.

• For å slette påloggingsinformasjon klikker du på Slett i vinduet som viser, og deretter klikker du på Ja i varslingen.

Slik redigerer eller sletter du påloggingsinformasjon på Android eller iOS

1. Logg på Norton Identity Safe-appen

2. På skjermen Mitt hvelv klikker du på Påloggingsinformasjon.

3. Tapp på påloggingsinformasjonen du ønsker å redigere eller slette.

Du kan også søke etter påloggingsinformasjon i søkefeltet.

4. Gjør ett av følgende:

• For å redigere påloggingsinformasjon rapper du på ikonet rediger øverst i høyre hjørne av skjermen, utfør endringene og tapp deretter på avmerkingsikonet.

• For å slette påloggingsinformasjon tapper du på Slett denne påloggingsinformasjonen nederst til høyre på skjermen og bekreft slettingen i advarselsdialogen. Basert på innstillingene kan du bli bedt om et hvelvpassord for å fullføre slettingen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71133070_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015