Eksporter Identity Safe-data

Du kan eksportere informasjonen i Identity Safe i forbindelse med sikring, gjenoppretting eller hvis du ønsker å overføre alt til en ny datamaskin.

Du må validere passordet for hvelvet når du skal eksportere Identity Safe-data.

Du kan eksportere Identity Safe-data ved hjelp av følgende alternativer:

Filformat

Her kan du velge formatet på sikkerhetskopifilen.

Velg mellom følgende alternativer:

• Sikkerhetskopiformat for Identity Safe

Med denne funksjonen kan du sikkerhetskopiere Identity Safe-data i .DAT-format.

• Ren tekst - CSV-fil (kun pålogginger og notater)

Med denne funksjonen kan du sikkerhetskopiere Identity Safe-data i .CSV-format. Du kan ikke eksportere kortopplysninger i hvelvet ditt med dette formatet.

Symantec anbefaler at du sikkerhetskopierer Identity Safe-dataene i Identity Safe-sikkerhetskopiformatet for ytterligere beskyttelse.

Eksporter data til

Med denne funksjonen sikkerhetskopieres alle Identity Safe-data til plasseringen du angir.

Du kan skrive inn plasseringen eller bla til plasseringen og skrive filnavnet med filtypen .DAT eller .CSV.

Passord (valgfritt)

Her kan du angi et passord til sikkerhetskopifilen.

Du må oppgi dette passordet når du ønsker å gjenopprette de sikkerhetskopierte dataene. Symantec anbefaler at du oppgir et passord for å unngå at dataene dine blir misbrukt. Du kan oppgi et passord som er ulikt Identity Safe-passordet.

Hvis du eksporterer Identity Safe-data i .CSV-format, deaktiveres Passord-feltene.

Bekreft

Her kan du bekrefte passordet du har angitt.

Hvis du eksporterer Identity Safe-data i .CSV-format, deaktiveres Passord-feltene.

Om import- og eksportinnstillinger

Eksportere Identity Safe-data

Importere Identity Safe-data

Opprette Norton Identity Safe Cloud Vault

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v70635090_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013