Mistenkelig område

Det gjeldende nettstedet er gjennomsøkt etter én eller flere karakteristikker som er knyttet til svindelnettsteder eller nettfisking. Hvis du ikke er sikker på at nettstedet er ekte, bør du ikke gå til denne siden.

Hvis beskyttelsen mot nettfisking er aktivert, blir den fullstendige adressen som vises i nettleserens adresselinje, sendt til Symantec for vurdering. Hvis Beskyttelse mot nettfisking er deaktivert, sendes adressen etter at søkestrengen i URLen er fjernet.

Du kan bruke alternativet Full rapport hvis du ønsker mer informasjon om dette nettstedet. Du kan også bruke denne koblingen til å gi tilbakemelding om dette nettstedet, og også til å lese brukeranmeldelser fra andre Norton-kunder.

Om beskyttelse på Internett

Søke på nettet ved hjelp av Norton Safe Search

Om Norton Identity Safe

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v70601619_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013