Endre Identity Safe-passord

Du bør endre Identity Safe-passordet med jevne mellomrom for å bevare datasikkerheten og forhindre uautorisert tilgang til dine personlige opplysninger.

Hvis du vil endre Identity Safe-passordet til skyhvelvet, må du oppgi et passord som oppfyller følgende krav:

• Minst åtte tegn

• Minst en stor bokstav

• Minst to tall (0 til 9)

• Minst ett spesialtegn (for eksempel * > & $ %)

• Passordet kan ikke være det samme som brukernavnet eller passordet til Norton Account.

Du kan bruke følgende alternativer til å endre ditt Identity Safe-passord:

Gjeldende passord

Her kan du angi det gjeldende Identity Safe-passordet.

Alternativet Passordhint viser hintet til det gjeldende passordet. Dette hintet lagret du da du konfigurerte passordet første gang.

Passordhint

Her kan du vise gjeldende hint for Identity Safe-passordet.

Alternativet Passordhint viser hintet til det gjeldende passordet. Dette hintet lagret du da du konfigurerte passordet første gang.

Passordstyrke

Her kan du vise passordets styrke.

Grafikken viser passordets styrke.

Slik lager du et sterkt passord

Viser mer informasjon om hvordan du lager passord som er vanskelige å knekke.

Nytt passord

Her kan du skrive inn et nytt Identity Safe-passord.

Bekreft passord

Her kan du angi passordet én gang til for å bekrefte passordet du skrev inn i boksen Nytt passord.

Hint

Her kan du skrive inn et passordhint som kan hjelpe deg hvis du glemmer passordet.

Om sikkerhetsinnstillinger

Om Norton Identity Safe

Opprette Norton Identity Safe Cloud Vault

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v70600105_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013