Opprette en Norton-konto

I Norton Identity Safe kan du opprette et skyhvelv der du kan lagre Identity Safe-data. Identity Safe-data lagres på Internett gjennom Norton-kontoen. Du kan bare opprette ett skyhvelv for en Norton-konto. Du må logge på Norton-kontoen for å opprette et skyhvelv. Hvis du ikke har en Norton Account, kan du opprette en i vinduet Opprett Norton Account.

Du kan bruke Personvern -koblingen nederst i vinduet til å se flere detaljer om bruk av Norton Account.

Vinduet Opprett Norton Account inneholder følgende alternativer:

Land/region

Velg land eller region.

Fornavn

Skriv inn fornavnet ditt.

Etternavn

Her oppgir du etternavn.

E-postadresse

Oppgi e-postadressen som du vil bruke til Norton Account.

Skriv inn e-postadressen igjen

Skriv inn e-postadressen på nytt for å bekrefte.

Passord

Oppgi et passord for din nye Norton Account.

Gjenta passord

Skriv inn passordet på nytt for å bekrefte.

Send meg produktoppdateringer, tilbud og sikkerhetsnyhetsbrev via e-post

Merk av for dette alternativet hvis du ønsker å motta e-postvarsler om produktoppdateringer, tilbud og sikkerhetsnyhetsbrev.

Husk passord

Gir deg tilgang til Norton Account selv etter at du har startet datamaskinen på nytt eller logget av datamaskinen.

Alternativet er avmerket som standard.

Logg på en eksisterende Norton Account

Brukes til å logge på en eksisterende Norton Account og lukke vinduet Opprett en Norton Account.

Registrering

Registrer deg for en ny Norton Account.

Opprette din Norton-konto

Opprette Norton Identity Safe Cloud Vault

Om Norton Identity Safe

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v70600089_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013