Området er sikkert

Symantec har gjennomsøkt dette nettstedet og avgjort at det ikke finnes tegn på trussel og at området er trygt å besøke.

Du kan bruke alternativet Full rapport hvis du ønsker mer informasjon om dette nettstedet. Du kan også bruke denne koblingen til å gi tilbakemelding angående dette nettstedet, og hvis du vil lese brukeranmeldelser fra andre Norton-kunder.

Om beskyttelse på Internett

Om Norton Identity Safe

Søke på nettet ved hjelp av Norton Safe Search

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v70600084_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013