Åpne hvelv

Norton Identity Safe lar deg logge på Identity Safe via Norton-verktøylinjen i nettleseren din.

Du finner følgende alternativer i vinduet Åpne hvelv :

Angi passord

Her kan du skrive inn Identity Safe-passordet for skyhvelvet.

Vis passordhint

Her kan du vise passordhintet du skrev inn da du konfigurerte skyhvelvet.

Åpne hvelv

Med dette alternativet kan du logge deg på skyhvelvet.

Du bør logge av Identity Safe når du ikke er i nærheten av datamaskinen, for å sikre Identity Safe-dataene dine.

Du finner en merknad nederst i vinduet Åpne hvelv om å logge på Norton Account. Hvis du allerede er logget på Norton Account, kan du velge Logg ut eller Endre bruker. Når du klikker på Endre bruker, vises vinduet Logg på Norton Account. I dette vinduet kan du logge på en annen Norton Account.

Om Norton Identity Safe

Opprette Norton Identity Safe Cloud Vault

Redigere eller slette pålogginger

Legge til lommebok.

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v70600080_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013